Leontienhuis Charity Walk & Ride
29 september 2024

Op 29 september is het weer zo ver: de Leontienhuis Charity Walk & Ride! 

Beleef een onvergetelijke dag met je familie, vrienden of collega’s en steun daarmee het Leontienhuis, het centrum voor herstel voor mensen met een eetstoornis en hun naasten.

Dit jaar kun je weer kiezen uit fietsen of wandelen in de prachtige omgeving van de gemeente Zuidplas. Je kunt alleen deelnemen of als team. Fiets(en) jij (en je team) 25, 75 of 100 km op een (elektrische) stadsfiets of racefiets? Of wandelen jullie 4 of 12 km? Na je inschrijving krijg je een link toegestuurd om jouw eigen donatiepagina aan te maken. Je kunt je apart inschrijven of direct als team!

Leontienhuis Charity Ride 2020 4 verkleind

“We hebben een mooie dag gehad onderling en hebben ook nog een positieve bijdrage geleverd aan het Leontienhuis. Dubbelop dus!"

Inschrijven individu

Ga je fietsen of wandelen voor het Leontienhuis? Schrijf je dan direct in!

Je koopt een startbewijs voor slechts € 22,50. Hiervoor krijg je een hapje en een drankje, tijdens en na je tocht. Haal je per persoon € 150,- of meer op dan ben je een Leontienhuis Hero en ontvang je ook nog een speciaal Leontienhuis-shirt (op=op!). Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag. 

Na het betalen van je startbewijs krijg je direct een link toegestuurd voor jouw eigen donatiepagina. Hiermee kun je meteen beginnen met donaties ophalen. 

Veel succes!

 

Totaal: € -
20231001-_DSF2492

Wat een gezellige en fijne dag was. Met mijn fantastische team heb ik een mooi bedrag opgehaald!


Totaal: € -

Inschrijven team

Ga je fietsen of wandelen met een team? Schrijf je dan direct in als team. Je bestelt hiermee direct allle startbewijzen voor het hele team. Je kunt meerdere namen en maten direct doorgeven. Na het betalen van de startbewijzen krijg je een link toegestuurd voor jullie eigen donatiepagina. Hiermee kunnen jullie meteen beginnen met donaties ophalen.

Je koopt een startbewijs voor slechts € 22,50 per persoon. Hiervoor krijg je een hapje en een drankje tijdens en na jullie tocht. Haal je per persoon € 150,- of meer op dan ben je een Leontienhuis Hero en ontvang je ook nog een speciaal Leontienhuis-shirt (op=op!). Een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag.

Direct doneren?