Charity Ride

Organiseer je eigen event óf schrijf je in voor de Leontienhuis Charity Ride & Walk op 1 oktober 2023. Voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Walk & Ride is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt.

Programma 1 oktober

  • Gezamenlijke start 9.45 voor zowel lopers als fietsers bij het Leontienhuis – Zuidplasweg 13 – 2761JK Zevenhuizen. Later starten is ook mogelijk!
  • De wandelroutes kun je op je telefoon aflezen of via de geprinte versie die wordt uitgedeeld op de dag zelf.
  • De 75 en 125 km fietsroutes worden gereden met een GPX bestand. De GPX bestanden zullen uiterlijk een week van te voren te downloaden zijn hier op de website.
  • Na de sportieve activiteiten hebben we in de tuin een feestelijke afsluiting met muziek, de uitreiking van de bokaal en een afsluitwoord van Leontien. Tegen een kleine financiële bijdrage kun je van een hapje of drankje genieten terwijl je over de markt struint waar leuke artikelen te koop zijn gemaakt door onze deelnemers!

Walk & Ride

Ben je ervaringsdeskundige, ouder of naaste óf draag je het Leontienhuis gewoon een warm hart toe? Op 1 oktober organiseren we de Walk & Ride. 

Fiets of wandel alleen – of samen met jouw team – een korte of langere afstand voor het Leontienhuis. 

  • Het inschrijfgeld bedraagt €22,50 per persoon. Na inschrijving ontvang je een betaallink om deze te voldoen. Een consumptie en iets lekkers is inbegrepen voor dit bedrag. Het restant komt ten goede aan het Leontienhuis.
  • Schrijf je in via het formulier en maak daarna je eigen support pagina aan om te delen!
  • Kom je met een team? Je dient je hier persoonlijk in te schrijven. Op de support/donatie pagina waarvan je de link krijgt toegestuurd kun je je team aanmaken. 
  • Laat je voor minimaal €150,- sponsoren  en je wordt Leontienhuis Hero! Je ontvangt dan het originele Leontienhuis wielrensport of de wandelpolo en uiteraard de eeuwige dank van de deelnemers en het Leontienhuis* 

*Schrijf je snel in want op is op!

* Haal je meer dan €150 op dan ontvang je een uniek Leontienhuis sportshirt

Business Ride

Wil je met je collega’s een sportieve activiteit ondernemen en vooral een hele leuke dag hebben? En wil je dit dan ook nog eens doen terwijl je weet dat je een goed doel steunt? Elk jaar organiseren we de business ride tijdens ons Charity Ride & Walk weekend. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan het Leontienhuis? Schrijf je dan in met jouw bedrijf of team voor de Business Ride!

Schrijf je in via onderstaand formulier en maak daarna je eigen support pagina aan om te delen!

Leontienhuis Charity Ride 2020 4 verkleind

“We hebben een mooie dag gehad onderling en hebben ook nog een positieve bijdrage geleverd aan het Leontienhuis. Dubbelop dus!"

Vrienden worden?

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de Vrienden van het Leontienhuis. Een groep met bedrijven die een structurele bijdrage leveren aan het Leontienhuis. Financieel, of met een barterdeal. Voel jij je betrokken bij het werk van het Leontienhuis en wil je het Leontienhuis omarmen als maatschappelijk initiatief van jouw organisatie? Word dan lid van deze groep ‘Vrienden van’. Maandelijks lever je een vaste bijdrage. In ruil daarvoor organiseert de Stichting Vrienden van het Leontienhuis een aantal keer per jaar leuke en interessante (netwerk)bijeenkomsten. Vaak gerelateerd aan wielrennen. Uiteraard door de achtergrond van Leontien Zijlaard-van Moorsel en Michael Zijlaard, die voorzitter is van het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis.

Direct doneren?