Charity Ride

Elk najaar houden we de Charity Ride en Walk! De laatste editie van oktober 2023 was weer een groot succes! De Leontienhuis Charity Walk & Ride is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt. Houd de website in de gaten voor de volgende Charity Ride & Walk! 

Leontienhuis Charity Ride 2020 4 verkleind

“We hebben een mooie dag gehad onderling en hebben ook nog een positieve bijdrage geleverd aan het Leontienhuis. Dubbelop dus!"

Vrienden worden?

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de Vrienden van het Leontienhuis. Een groep met bedrijven die een structurele bijdrage leveren aan het Leontienhuis. Financieel, of met een barterdeal. Voel jij je betrokken bij het werk van het Leontienhuis en wil je het Leontienhuis omarmen als maatschappelijk initiatief van jouw organisatie? Word dan lid van deze groep ‘Vrienden van’. Maandelijks lever je een vaste bijdrage. In ruil daarvoor organiseert de Stichting Vrienden van het Leontienhuis een aantal keer per jaar leuke en interessante (netwerk)bijeenkomsten. Vaak gerelateerd aan wielrennen. Uiteraard door de achtergrond van Leontien Zijlaard-van Moorsel en Michael Zijlaard, die voorzitter is van het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis.

Direct doneren?