Charity Ride

Organiseer je eigen event óf schrijf je in voor de Leontienhuis Charity Ride & Walk op 1 oktober 2023. Voor sportievelingen, bedrijven en gezelligheidsdieren! De Leontienhuis Charity Walk & Ride is fun, fietsen en wandelen voor iedereen die het Leontienhuis een warm hart toe draagt.

Walk & Ride

Ben je ervaringsdeskundige, ouder of naaste óf draag je het Leontienhuis gewoon een warm hart toe? Op 1 oktober organiseren we de Walk & Ride. Fiets of wandel alleen – of samen met jouw team – een korte of langere afstand voor het Leontienhuis. Laat je voor minimaal €150,- sponsoren  en je wordt Leontienhuis Hero! Je ontvangt dan het originele Leontienhuis wielrensport of de wandelpolo en uiteraard de eeuwige dank van de deelnemers en het Leontienhuis

Business Ride

Wil je met je collega’s een sportieve activiteit ondernemen en vooral een hele leuke dag hebben? En wil je dit dan ook nog eens doen terwijl je weet dat je een goed doel steunt? Elk jaar organiseren we de business ride tijdens ons Charity Ride & Walk weekend. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan het Leontienhuis? Schrijf je dan in met jouw bedrijf of team voor de Business Ride!

Leontienhuis Charity Ride 2020 4 verkleind

“We hebben een mooie dag gehad onderling en hebben ook nog een positieve bijdrage geleverd aan het Leontienhuis. Dubbelop dus!"

Vrienden worden?

Bedrijven kunnen zich aansluiten bij de Vrienden van het Leontienhuis. Een groep met bedrijven die een structurele bijdrage leveren aan het Leontienhuis. Financieel, of met een barterdeal. Voel jij je betrokken bij het werk van het Leontienhuis en wil je het Leontienhuis omarmen als maatschappelijk initiatief van jouw organisatie? Word dan lid van deze groep ‘Vrienden van’. Maandelijks lever je een vaste bijdrage. In ruil daarvoor organiseert de Stichting Vrienden van het Leontienhuis een aantal keer per jaar leuke en interessante (netwerk)bijeenkomsten. Vaak gerelateerd aan wielrennen. Uiteraard door de achtergrond van Leontien Zijlaard-van Moorsel en Michael Zijlaard, die voorzitter is van het bestuur van Stichting Vrienden van het Leontienhuis.